Одесса 24 » Статьи » Кредити від МФО
09:34 6.12.19
6-12-2019, 09:34

Кредити від МФО

Більшість людей стикаються з питанням, де позичити гроші терміново і під мінімальний відсоток. У банку кредит готівкою взяти сьогодні досить складно, так як така процедура вимагає часу і надання документів, що підтверджують фінансове забезпечення позичальника. Набагато швидше і без паперової тяганини можна взяти позику у мікрофінансових організаціях, яких на українському ринку кілька. Кожне МФО пропонує послуги на своїх умовах, тому перед кредитом потенційний позичальник ретельно їх порівнює.

Порівняльна таблиця процентної ставки різних МФО представлена на сайті https://wz.lviv.ua/news/401009-porivniuiemo-kredyty-u-lvovi-prozori-stavky-ta-sumy-pereplat, завдяки якій мешканці Львова можуть вибрати найбільш оптимальні для себе умови. У таблиці видно, що вперше мінімально можна взяти позику під 0,01%, тобто переплата невелика. Проте подальші мікрокредити обійдуться вже трохи дорожче, від 0,49% до 2%. Відсоток буде залежати від вибору МФО і частоти користування їх послугами.

Таблиця, наведена на сайті, дозволяє і визначитися з можливою сумою позики. Зазвичай це від 10000 гривень до 23000.

Переваги мікрокредиту від МФО, головним чином, полягають в можливості подати заявку онлайн і швидкої її обробки. Взяти кредит може будь-який українець, який досяг 18-ти річчя. Зазвичай вже протягом декількох годин при наданні достовірної інформації заявка отримує схвалення, і гроші переводяться на рахунок власники карти будь-якого банку. Терміни погашення позики у МФО не великі, від 10 днів до місяця. Однак, при зверненні можна продовжити договір, збільшивши тим самим терміни погашення. Але в цьому випадку доведеться більше переплатити, тому багато хто намагається погасити борг вчасно.

До документів, які необхідно додати до заяви, відносять цивільний паспорт, ідентифікаційний код і банківську карту. Так само необхідно заповнити анкету з зазначенням свого мобільного номера телефону. Після схвалення заявки гроші будуть перераховані на карту.

Послуги МФО дійсно дозволяють споживачеві вирішити термінові завдання, пов'язані з грошовими витратами. Крім того, вони надають свого роду незалежність від необхідності доводити до відома про свої матеріальні труднощі рідних і близьких, чого багатьом робити не хочеться.

Тверезо оцінивши свої можливості, можна сміливо звертатися до мікрокредитів, які виручать людину в скрутну хвилину.


Будьте в курсе с Одесса 24 – подписывайтесь на наш Telegram-канал
Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Оставить комментарий

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
06:56 Вторник Безопасность недвижимости с магазином охранного оборудования centrbox.com.ua О личной безопасности и защите своего имущества волнуется каждый человек, как правило, решая этот вопрос современными технологиями. Сегодня нет дефицита в охранных системах и предложениях, а их