Одесса 24 » Статьи » Ефективний та швидкий обігрів з камінами Dovre
16:24 14.05.21
14-05-2021, 16:24

Ефективний та швидкий обігрів з камінами Dovre

Колись давно пічка-буржуйка асоціювалася з комфортом та домашнім затишком. Саме вона забезпечувала теплом усе житло. Це був своєрідний острівець - символ благополуччя і сімейного вогнища.

У давнину це була одна з небагатьох можливостей обігріти будь-який будинок. І незважаючи на великі тепловтрати, а також необхідність значних фінансових витрат, подібного роду осередок вогню був дуже цінний. Набагато пізніше на зміну простим дров'яним пристроям обігріву прийшла вдосконалена піч - камін.

Модернізований пристрій має такі переваги:

  • працює не тільки на дровах, а й на інших видах твердого палива;
  • економічний в плані витрати паливного матеріалу;
  • відрізняється тривалим періодом горіння;
  • має додаткові функції та опції, що спрощують його обслуговування;
  • виготовлений з жаростійких й високоміцних матеріалів, які виключають ймовірність виникнення пожежі;
  • можливість розміщення каміна в будь-якій кімнаті приміщення;
  • вироби мають сучасне дизайнерське рішення, яке підійде практично під будь-який інтер'єр.

Варто відзначити, що найбільш затребуваними на сучасному ринку є опалювальні печі Dovre, які працюють на твердому паливі.

Особливості виробів бренду «Довре»

Камінні топки «Довре» є затребуваними та відомими в усьому світі. Вони виробляються методом лиття. Уся технологія здійснюється у відповідності зі строгими європейськими стандартами. Їх якість підтверджується всіма необхідними сертифікатами. Матеріал, з якого виготовлена поверхня такого обладнання, має стійкість до пошкоджень, легко витримує високі температури, а також відрізняється підвищеною міцністю. У нього чудові експлуатаційні риси, які забезпечують довговічність та надійність використання. Твердопаливні печі «Довре» приваблюють багатьох споживачів своїм гарним дизайном і можливістю милуватися яскравим живим полум'ям через скляне віконце.

Такі теплові пристрої добре поєднуються з повітряним опаленням. Тепло від вогню, поширюючись кімнатою, забезпечує її швидкий та рівномірний обігрів. А це саме те, що необхідно для створення затишку. Чудовий вибір для тих, у кого вже встановлене основне стаціонарне джерело тепла.

Широка різноманітність пристроїв

Камінні топки з висококласного чавуну виглядають розкішніше, ніж сталеві. Вони не займають занадто багато місця в будинку. Деякі моделі мають додаткову полицю для дров. Саме вона дозволяє більш зручно зберігати паливо. А ще дає можливість істотно спростити процес його закладання.

Серед усіх продуктів компанії є варіанти з різними можливостями потужності. Це вигідно тим, що, знаючи площу приміщення, можна вибрати відповідну піч. Особливим попитом користується мультипаливна піч Dovre, яка може працювати як на деревині, так і на вугіллі. Топка максимально раціонально витрачає будь-який паливний матеріал. При цьому вона видає максимум тепла від його згоряння.

Каміни і топки Dovre - це імідж і якість. Багато конкуруючих компаній безуспішно намагаються дотягнутися до рівня цього бренду, не говорячи вже про те, щоб хоч в чомусь його перевершити. Штат розробників, теплотехніків та художників постійно генерує унікальні ідеї відносно оснащення виробів корисними функціями й опціями. Турбота про споживача й усвідомлення його інтересів – головна рухова сила в роботі бренду.

Купуючи продукцію «Довре», можна бути впевненим, що вона відмінно прикрасить інтер'єр будинку або офісу. Продукт буде служити довго, а також повністю вирішить проблему ефективного та економічного теплопостачання. Живий вогонь в приміщенні - це чарівництво, магія й позитивна енергетика!


Будьте в курсе с Одесса 24 – подписывайтесь на наш Telegram-канал
Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Оставить комментарий

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
Статьи 07:30 30.03.21 Качественный и быстрый ремонт смартфонов в Просторе Смартфон - цифровой гаджет, который позволяет его владельцу всегда быть в сети и всегда быть в курсе последних событий, которые в большинстве случаев влияют на успешное ведение предпринимательской деятельности.