Одесса 24 » Статьи » Страхування відповідальності – кращий спосіб зберегти себе від непередбачених втрат
12:01 20.12.17
20-12-2017, 12:01

Страхування відповідальності – кращий спосіб зберегти себе від непередбачених втрат

Не лише великі виробники та крупні бренди можуть отримати позов через те, що своїми діями чи майном завдали шкоди здоров’ю та майнові інших осіб. Перейшовши за посиланням <!-- td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;} -->pzu.com.ua/individual/responsibility.html, можна залишити заявку на консультування фахівцем з приводу подальшого співробітництва з компанією. На даний момент розроблено кілька страхових пакетів.

Нотаріуси

Важко згадати, яка з професій вимагає подібного зосередження. Кожна літера може привести до серйозних наслідків, і так день за днем, з ранку до вечора. Застрахувавши свою професійну відповідальність, в разі виникнення у клієнтів втрат через неякісну роботу контори чи приватного нотаріуса, можна буде компенсувати втрати за рахунок страхових виплат. Розмір обмежується умовами договору.

Митні брокери

Професійні ризики у цієї професії значні, оскільки працювати з іншими країнами, знати досконало їх законодавство, звичаї та традиції, що впливають на успішність роботи, непросто. Страхування допоможе при виплаті компенсації, якщо професійні послуги завдали третім особам шкоди здоров’ю чи майнові.

Власники собак

Яка б розумна не була собака, скільки б її не навчали, можливість зривів чи непорозумінь завжди залишається. Особливо високі ризики для сторожових собак, службових, які привчені різко реагувати на те, що вважають порушеннями чи загрозою господарю. При переїздах, частому перевезенні тварин теж трапляється чимало проблем.

Страховка покриє витрати за пошкоджене собакою майно чи завдану шкоду здоров’ю. Цей пакет допоможе компенсувати втрати, якщо господар має документи про власність на тварину. Підходить як для юридичних, так і фізичних осіб.

Власники зброї

Оскільки відповідальність власників зброї за свої дії надзвичайно вагома. В Україні її страхування вважається обов’язковим, і ця норма затверджена законодавчо. Застрахованими можуть бути громадяни, які мають у власності чи якимось законним чином мають відношення до зброї. Виплата відшкодування передбачає компенсацію за причинену шкоду здоров’ю чи майнові третіх осіб. Береться до уваги як шкода від використання, так і зберігання зброї.

Перед третіми особами

Трапляються випадки, коли майно може завдати шкоди в результаті його збереження чи використання. Постраждалим може виявитись як життя та здоров’я третіх осіб, так їхнє рухоме чи нерухоме майно. Компанія компенсує збитки замість клієнтів, котрі укладуть договір про страхування відповідальності перед третіми особами.

Багатьох проблем можна легко уникнути, якщо потурбуватись про їх рішення завчасно. Разом с компанією PZU це завжди вигідно та комфортно.


Будьте в курсе с Одесса 24 – подписывайтесь на наш Telegram-канал
Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Оставить комментарий

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
Натяжные потолки для коммерческих учреждений Статьи 17:50 27.11.17 Натяжные потолки для коммерческих учреждений При ремонтно-строительных работах любых коммерческих помещений (офисов, кафе, бассейнов, развлекательных центров, торговых точек и др.) огромное внимание уделяется не только их функциональному назначению, но и привлекательному внешнему виду.