Одесса 24 » Статьи » Види digital-маркетингу або якими способами розкрутити бренд?
16:24 18.06.21
18-06-2021, 16:24

Види digital-маркетингу або якими способами розкрутити бренд?

Розкрутити власний бізнес в сучасних умовах не так просто, як здається. Адже практично в кожній сфері діяльності вже є чимала конкуренція, а звичайні способи просування іноді бувають неефективними.

В цьому випадку вірним рішенням стане діджитал маркетинг. Це новий рівень у сфері рекламних послуг та залучення клієнтів. Звернувшись в digital-агентство, ви отримуєте комплексний підхід, який розрахований на перспективу. Розглянемо основні види такого маркетингу та спробуємо зрозуміти їх суть.

SEO (пошукова оптимізація)

Головною метою процесу є підвищення позицій сайту в результатах видачі пошукових систем. Крім цього, пошукове просування допомагає збільшити обсяг органічного трафіку. В рамках SEO виконуються наступні види оптимізації:

  • технічна;
  • внутрішня;
  • зовнішня.

Для кожного сайту стратегія просування відбирається індивідуально. У разі будь-яких змін її можна коригувати.

Відеомаркетинг

Ще один ефективний спосіб діджитал-маркетингу. Він заснований на використанні різних відеороликів, які привертають увагу потенційної аудиторії. Численні дослідження показують, що людям цікавіше дивитися захоплююче відео, ніж читати нудну інформацію в описі. Тому фахівці створюють відеодемонстрації послуг та товарів, рекламні ролики, стрім, а також інструкції у форматі відео.

SMM (Social Media Marketing)

Зазначений метод безпосередньо пов'язаний з соціальними мережами. Його суть полягає в збільшенні впізнаваності бренду через обговорення, взаємодію онлайн, а також залучення трафіку. Співробітники digital-агенцій використовують для цього сучасні платформи, найбільш популярними серед яких є Instagram, Facebook, YouTube та ін. Соціальна мережа відбирається в залежності від специфіки компанії клієнта.

Реклама через PPC-канали

Це так звана контекстна реклама. Особливістю даного методу є оплата за кожен клік на банер з оголошенням. Зазвичай таку рекламу можна побачити в бічній або верхній частині результатів пошуку. Після натискання потенційним клієнтом на таке віконце у власника магазину або компанії знімається певна плата. Подібна реклама налаштовується через Google Ads, а також платні оголошення в LinkedIn, Facebook, Instagram та ін.

Крім цього, діджитал-маркетинг включає в себе нативну рекламу, email-маркетинг, партнерський маркетинг, рекламу на ТБ і радіо, мобільний маркетинг, а також інші різновиди. Підібрати конкретний варіант або відразу кілька видів просування допоможуть професіонали діджитал-агентств. Від вас вимагається лише описати задачу та обговорити бажаний термін виконання проєкту. В будь-якому випадку ви можете розраховувати на консультацію менеджерів.

"Джерело: bonum-marketing.com.ua"

Будьте в курсе с Одесса 24 – подписывайтесь на наш Telegram-канал
Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Оставить комментарий

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent