Одесса 24 » Статьи » Виробництво друкованих плат в Україні біля Києва на сучасному обладнанні заводу Євроком Компонентс
Manufacturing PCB Boards in Ukraine 13:48 22.02.22
22-02-2022, 13:48

Виробництво друкованих плат в Україні біля Києва на сучасному обладнанні заводу Євроком Компонентс

Друковані плати застосовуються повсюдно в процес виробництва електроніки різних типів і видів. Виготовлення друкованих плат є досить складним з технологічної точки зору процесом, при якому застосовуються різноманітні технології. При масовому виробництві найчастіше застосовується хімічна технологія отримання малюнка плати. Саме такий варіант гарантує гарні показники продуктивності друкованої плати та кінцевого продукту. Головні недоліки такого методу виготовлення друкованих плат - досить висока шкідливість самого виробничого процесу, а також необхідність застосування дорогого обладнання.

Купити друковані плати у Києві та інших регіонах України за найвигіднішими цінами пропонує компанія Євроком Компонентс. Тільки у нас ви можете вибрати та замовити індивідуальне виготовлення друкованих плат та інших електронних компонентів за найвигіднішими умовами.

Компанія Євроком Компонентс працює на ринку понад 10 років. Ми точно знаємо, які електронні компоненти потрібні вашому бізнесу.

Особливості та переваги виробництва друкованих плат від Євроком Компонентс в Україні на заводі біля Києва

Щоб отримати досить якісний малюнок на друкованій платі, є різні способи організації виробничого процесу. Компанія Євроком Компонентс у процесі виробництва друкованих плат в Україні використовує:

  • передові технології;
  • найсучасніші матеріали та комплектуючі;
  • імпортні матеріали.
  • Найчастіше практично застосовується фрезерне гравірування малюнка друкованої плати. Такий метод передбачає застосування виробником спеціальних верстатів та іншого професійного обладнання.

У нас працює команда досвідчених спеціалістів. За плечима представників компанії десятки успішно виконаних проектів. Ми суворо дотримуємося термінів виконання замовлень та дотримуємося технічного завдання клієнта.

Чому варто замовити друковані плати на заводі Євроком Компонентс?

За роки роботи на ринку компанії Євроком Компонентс вдалося накопичити багаторічний досвід у сфері індивідуального та серійного виробництва друкованих плат. Понад 10 років безперебійної роботи з постачальниками гарантують незмінно високу якість готової продукції, точні терміни виготовлення та доставки, оперативне вирішення технічних і технологічних питань.

За роки роботи на ринку партнерами Євроком Компонентс стали десятки підприємств України, іноземних постачальників. Нам вдалося завоювати позитивну репутацію. Ми постійно прагнемо покращити якість готової продукції, рівень сервісу, зробити конкурентні ціни та оптимальні терміни поставок.

Ви можете звернутися до нас у будь-який зручний час та замовити контрактне виробництво друкованих плат на найвигідніших умовах.

Монтаж друкованих плат (PCB Board) на власному виробництві

Вже 10 років компанія Eurocom Components виконує поверхневий монтаж друкованих плат (PCB Boards) на сучасних технологічних лініях, які забезпечують високі показники продуктивності (до 70 тисяч електронних компонентів за годину). На друковані плати можуть бути монтовані електронні компоненти, елементи будь-якої складності. Ми готові забезпечити точні терміни виконання замовлення та запропонувати найнижчі ціни на продукцію вітчизняного виробництва, яка не поступається за якістю імпортним аналогам.

Працюючи з Євроком Компонентс, ви отримуєте:

Індивідуальний підхід у вирішенні поставлених завдань.

  1. Гнучку систему знижок.
  2. Офіційне оформлення договору на контрактне виробництво друкованих плат та інших електронних елементів.
  3. Безкоштовні консультації менеджерів компанії.
  4. Можливість виробництва продукції з матеріалів замовника.
  5. Допомогу у складанні технічного завдання.

У процесі роботи ми використовуємо багатоступінчасту систему контролю якості, що включає контроль технічної документації, комплектуючих, збирання, вихідне тестування.

Будьте в курсе с Одесса 24 – подписывайтесь на наш Telegram-канал
Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Пицца с морепродуктами, мясом или овощами? В "Zavernulli" есть все!

Ремонт iPhone в Одессе: верните своему гаджету жизнь!

Оставить комментарий

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent