Одесса 24 » Статьи » Розкриваємо обрії зі школою Next Level
08:36 30.10.22
30-10-2022, 08:36

Розкриваємо обрії зі школою Next Level

Англійська мова – широкі перспективи

Англійська є міжнародною мовою спілкування. Сьогодні вона обов'язкова в освітній системі України. Володіння англійською мовою дозволяє здобути освіту за кордоном, щоб у перспективі побудувати вдалу кар'єру. Вона необхідна для комфортного перебування за кордоном як для ділових поїздок, так і для туристичних. І якщо молодше покоління знайомство з цією мовою починає ще в школі, старше покоління вдається до послуг мовних курсів і шкіл, на яких можна досягти високого рівня освоювання англійської мови. Школа англійської мови в Києві Next Level https://nextlevel.kiev.ua/golovna/ пропонує широкий вибір курсів, орієнтованих на досягнення результату, необхідного абітурієнту:

  • для молодшої школи;
  • для підлітків;
  • підготовка до ЗНО;
  • для дітей;
  • для дорослих;
  • онлайн.

Комфортні умови для проведення уроків, високий професіоналізм викладачів та індивідуальний підхід до кожного студента забезпечують здобуття високого результату у процесі навчання англійською мовою.

Переваги онлайн навчання

Останні події у світі перевернули уявлення про форми будь-якого навчального процесу. Світ перейшов на онлайн навчання. Війна в Україні для більшості учнів, студентів та курсантів ускладнила умови здобуття знань. Next Level https://nextlevel.kiev.ua/onlajn-ukr/ пропонує своїм абітурієнтам онлайн програми, які незважаючи на військовий стан у країні, мають низку переваг. А саме:

  1. можливість навчатися в будь-який зручний час;
  2. вчитися у своєму темпі;
  3. постійний доступ до всіх навчальних матеріалів;
  4. мобільність всіх процесів;
  5. самостійне формування навчального графіка;
  6.  контроль психологічного та фізичного навантаження;
  7. об’єктивне оцінювання;
  8. ціна нижча ніж на очні курси.

Английский язык с Next Level

Школа Next Level https://nextlevel.kiev.ua/online/ розробила унікальні програми для навчання англійської мови у форматі онлайн, для яких потрібний лише доступ до мережі інтернет. Тут пропонують пройти навчання у комфортній атмосфері за зручним заздалегідь узгодженим розкладом уроків. У разі від'їзду, але з наявністю доступу до інтернету уроки можна продовжувати, зайшовши до одного з месенджерів ZOOM або Skype. Онлайн навчання обійдеться дещо дешевше, ніж відвідування офлайн уроків, що може суттєво заощадити сімейний бюджет.

Записатися на курси можна за телефоном, вказаним на сайті школи, або за допомогою текстового повідомлення у месенджер (Viber або Telegram). Навчання англійської мови у школі Next Level дозволяє успішно скласти не тільки іспит ЗНО, а й екзамени міжнародного рівня – KET, PET, FCE, CAE, IELTS та інші.

Будьте в курсе с Одесса 24 – подписывайтесь на наш Telegram-канал
Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Оставить комментарий

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
Статьи 14:06 4.07.23 Комнаты для побега в Вильнюсе Отправляйтесь в увлекательное приключение в комнатах для побега в Вильнюсе, Литва. Откройте для себя захватывающие квест-игры и насладитесь разнообразными развлечениями, которые превратят ваше время в Литве в незабываемое приключение.