Одесса 24 » Статьи » Мийка високого тиску — найкраще рішення для миття автомобіля та прибирання будинку
06:53 20.05.23
20-05-2023, 06:53

Мийка високого тиску — найкраще рішення для миття автомобіля та прибирання будинку

Жителі міст мріють бути ближчими до природи, до чистого повітря. З цієї причини на вихідні прямують на дачі або в заміські будинки. Однак для догляду за житлом, що знаходиться на ділянці, роботи непочатий край. Необхідно тримати у чистоті стіни, чистити доріжки, мити машину, а то й не одну.

Для вирішення таких, не зовсім простих завдань, призначені мийки високого тиску (апарати) – АВД. З їхньою допомогою економляться час і сили, робота йде швидко, і через годину-дві можна побачити результат своєї праці. Купити мінімийку високого тиску не важко буде в інтернет-магазині «Болгарка», де представлений широкий вибір цих агрегатів.

Особливості мінімийок високого тиску

Сьогодні купити такий апарат не проблема, при тому що ціни на мийки високого тиску різні, і можна їх знайти на будь-який гаманець.

Апарат високого тиску (АВД) – складний за своєю конструкцією, в його основі знаходиться мотор.

Мотор може бути:

  • електричним;
  • на акумуляторах;
  • бензиновим.

Останній стоїть на професійних моделях, акумулятори доведеться часто заряджати, а електричний пов'язаний виключно з довжиною кабелю живлення, і його безперечна перевага в тому, що він споживає невелику кількість енергії.

Важливою деталлю є величина шлангу. Якщо планується автомобільне миття, то достатньо чотирьох метрів. За бажання прибирати ділянку та стіни будинку необхідна довжина має бути в сім метрів.

Прибирання буде якісним і швидким за умови, що струмінь, що виходить зі шланга, хорошої потужності. Струмінь води регулюється тиском, для миття авто потрібно 160-200 бар, а для садових доріжок 120 бар не більше.

Зазвичай побутові АВД витрачають 600 літрів води за 60 хвилин, професійні набагато більше. Найкращим варіантом для отримання піни, щоб миття було дуже ефективним, є сопло, що одягається на пістолет.

До миття високого тиску додаються насадки: віялові, роторні та грязьові фрези. Перша добре розсіює воду, друга і третя знищують навіть бруд, що в'ївся. Рішення купити автомийку дуже правильне, воно допоможе заощадити час і сили при підвищеній якості роботи.

Чим керуватися при виборі автомийки

Насамперед — цілями, яких потрібно досягти, обираючи для покупки такий апарат. Якщо завдання тільки мити автомобіль, то підійде простіша модель, адже не миють машину щодня. Але при бажанні прибирати сад і навіть доглядати басейн необхідно розглянути мийку з великим функціоналом і різними насадками.

Так чи інакше свій вибір правильніше робити після обговорення з менеджером магазину, зваживши все за і проти. Консультант докладно розповість про кожну модель, обґрунтує ціни на миття високого тиску різних типів, із задоволенням відповість на запитання.

Будьте в курсе с Одесса 24 – подписывайтесь на наш Telegram-канал
Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Оставить комментарий

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
Статьи 14:06 4.07.23 Комнаты для побега в Вильнюсе Отправляйтесь в увлекательное приключение в комнатах для побега в Вильнюсе, Литва. Откройте для себя захватывающие квест-игры и насладитесь разнообразными развлечениями, которые превратят ваше время в Литве в незабываемое приключение.