Одесса 24 » Статьи » Акумулятори 45, 50, 55, 60, 62, 63, 65, 70, 72, 74, 80, 85, 90, 95, 100 Аг (AH) у Києві та Україні дешево
Автомобільний аккумулятор Exide у Києві та Україні 60 Ач 09:47 30.08.23
30-08-2023, 09:47

Акумулятори 45, 50, 55, 60, 62, 63, 65, 70, 72, 74, 80, 85, 90, 95, 100 Аг (AH) у Києві та Україні дешево

Щоб не витрачати гроші на порожню і купити максимально надійний та довговічний акумулятор для авто, зробіть вибір на користь АКБ від інтернет-магазину автомобільних акумуляторів AKBStart.com. Ми пропонуємо широкий асортимент АКБ різних брендів за максимально вигідними цінами. Ви можете оформити замовлення в кілька кліків мишкою і купити акумулятор ємністю 60ah, 100ah, 70ah, 75ah або 95ah.

Що таке автомобільний акумулятор і де його купити у Києві та Україні дешево?


Автомобільний акумулятор – найважливіша деталь будь-якого авто. Саме АКБ забезпечує безпроблемний завод машини, а також безперебійну роботу основних електроприладів.

При покупці АКБ важливо підібрати акумуляторну батарею відповідної моделі, яка максимально підходить під параметри та особливості конкретного транспортного засобу.

На сайті інтернет-магазину акумуляторних батарей akbstart.com ви можете придбати бюджетні та дорожчі моделі АКБ для:

  • легкових автомобілів;
  • вантажних машин;
  • мототранспорт;
  • сільськогосподарської та спецтехніки.

АКБ Старт відрізняються не тільки за ціною, а також за розмірами, ємністю, пусковим струмом.

Основні параметри акумуляторів для легкових авто 45, 50, 55, 60, 62, 63, 65, 70, 72, 74, 80, 85, 90, 95, 100 Аг (AH) у Києві та Україні

Ємність – один із головних параметрів АКБ, на який варто звернути увагу при виборі. Це показник, який визначає здатність акумуляторної батареї видавати енергію протягом певного періоду часу. Місткість АКЮ характеризує запас електрики. Не складно здогадатися, що вищий ємність авто акумулятора, то більше вписувалося його корисний ресурс.

Якщо ви хочете купити АКБ Start, вибирайте акумуляторні батареї ємністю не менше, ніж у оригінального приладу із заводу-виробника. При цьому варто пам'ятати, що більш ємні агрегати мають більші габаритні розміри.

Утрудняєтеся з вибором? Менеджери інтернет-магазину авто акумуляторів Старта допоможуть підібрати підходящу АКБ під ваш бюджет з бажаними технічними характеристиками. Ви можете замовити авто акумулятор 45, 50, 55, 60, 62, 63, 65, 70, 72, 74, 80, 85, 90, 95, 100 Аг (AH) у Києві та Україні недорого з каталогу https://akbstart.com/car-batteries з доставкою по Україні та максимально вигідною ціною.

Не варто купувати АКБ із зайвими показниками ємності, тому що в такому разі генератор транспортного засобу не встигатиме заряджати пристрій у повному обсязі. Це, у свою чергу, призведе до зменшення ресурсу пристрою та його швидкого виходу з ладу.

Як збільшити термін служби АКБ?

Щоб збільшити ресурс акумулятора, рекомендуємо дотримуватися простих рекомендацій:

  1. Не використовуйте розряджений автомобільний акумулятор у холодну пору року.
  2. Щоб уникнути швидкої розрядки АКБ, у морози на ніч відключайте основні електроприлади.
  3. Намагайтеся полегшити старт мотора в морози. Якщо двигун не вдалося завести з першого разу, варто повторити спроби не раніше, ніж за кілька хвилин.
  4. Намагайтеся тримати корпус АКБ у чистому вигляді.
  5. Інколи перевіряйте кріплення пристрою. Якщо з'являються патьоки, необхідно визначити причини їхньої появи – сучасні справні АКБ не допускають витікання електроліту.

Якщо ваша акумуляторна батарея вийшла і строю і потрібна її заміна, поспішайте вибрати нову АКБ на сайті інтернет-магазину автомобільних акумуляторів AKBStart.com. Ми є офіційним представником європейських брендів, пропонуємо відмінний рівень сервісу, доступні ціни та гарний сервіс. Доставка легкових та вантажних авто акумуляторів з каталогу https://akbstart.com/truck-batteries здійснюється великими транспортними компаніями в межах України протягом 3-5 робочих днів.

Інтернет-магазин автомобільних акумуляторів www.akbstart.com – це найкращі акумуляторні батареї для будь-якого автомобіля!

Будьте в курсе с Одесса 24 – подписывайтесь на наш Telegram-канал
Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Оставить комментарий

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
Тормозные колодки на спринтер от https://bus-shop.com.ua/ Статьи 08:39 15.01.24 Как найти лучшие тормозные колодки на Спринтер — несколько причин выбрать магазин «BUS-shop» Сегодня не возникнет абсолютно никаких проблем с приобретением тех или иных товаров. Напротив, рынок практически перенасыщен различной продукцией. Постоянно появляются новые небольшие предприниматели и крупные корпорации.