Одесса 24 » Статьи » Книги на українській мові для малюків та підлітків
10:40 13.03.20
13-03-2020, 10:40

Книги на українській мові для малюків та підлітків

Любов до читання розвивається у дитини з молодшого віку. Кожен батько читає або розповідає малюкові казку на ніч. Показує кольорові картинки, які дозволяють візуалізувати чарівну ситуацію. Чим раніше дитина долучається до книги, тим більше вона читає, стаючи старше. Сучасні діти за статистикою читають мало. Цифрові технології витісняють паперову книгу, однак електронний носій інформації ніколи не зможе замінити друковане видання, оскільки книга - це не просто надрукований текст, це і запах поліграфії і можливість гортати сторінки.

Сайт українського книжкового видавництва Каламар пропонує книги українською мовою, які, на жаль, є далеко не у всіх. Історично склалося, що багато дитячих книжок зберігаються у батьків російською мовою. І вони переходять малюкам з покоління в покоління. Українську ж літературу багато дітей починають читати в школі. Однак, всім відомо, що людина не може грамотно висловлюватися, якщо вона не читає книг рідною мовою.
Книги для підлітків відіграють велику роль у вихованні і майбутньому світогляді людини. Саме в підлітковому віці закладається фундамент моральності і самоосвіти. І книга є головним помічником в даних процесах. Читаючи літературні твори незалежно від жанру, читач переживає масу емоцій, самостійно вчиться робити висновки і мимоволі стає на бік різних героїв, тим самим відкриваючи в собі нові риси характеру. У прихильників книг не тільки багатший словниковий запас, але й більше знань в різних областях, а це значить, що вони є цікавими співрозмовниками.

Українське видавництво Каламар https://kalamar.ua/ пропонує книги для малюків і підлітків, для емоційного інтелекту і соціальної адаптаціі. На прикладах книжкових героїв дитина або підліток може вибудувати власну модель поведінки для різних ситуацій, що дозволяє йому бути готовим до подібних обставин в повсякденному житті.

Каламар друкує не просто текст на папері, він оживляє книгу за допомогою барвистих ілюстрацій. Всі книги від Каламар - живі. Вони викликають приємне тактильне відчуття, що забезпечує теплий і захоплюючий контакт читача з книгою.

Жоден цифровий гаджет не здатний передати всю повноту емоцій змісту так, як це робить паперова книга. Тому вчіть своїх дітей читати і любити книги! Іноді саме вони стають справжніми друзями вже дорослої людини, які здатні дати слушну пораду або допомогти розібратися в складній ситуації.


Будьте в курсе с Одесса 24 – подписывайтесь на наш Telegram-канал
Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Оставить комментарий

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
08:50 Вторник Услуги юристов от адвокатского бюро «Власенко, Берестовой & партнеры» С необходимостью получения юридической помощи может столкнуться каждый человек. В нашей стране адвокатская страховка не распространена, а штатного юриста содержит, в основном, крупный бизнес. Поэтому
Преимущества механизированной черновой отделки стен и пола Статьи 19:57 31.05.20 Преимущества механизированной черновой отделки стен и пола После покупки квартиры в новостройке следует тщательно изучить рынок ремонтных услуг. После этого вы несомненно поймете, что механизированная отделка стен и пола позволяют существенно сократить стоимость ремонта под ключ…
Игровые консоли Статьи 07:49 19.05.20 Игровые консоли Ни для кого ни секрет, что современная молодежь большую часть времени проводит в сети интернет. Сегодня не только удачно ведется деловая активность посредством глобальной паутины, но и проводится досуг за общением в социальных сетях, просмотров видео роликов или онлайн играми.