Одесса 24 » Статьи » Інноваційні рішення SAP SuccessFactors для бізнесу
20:29 9.11.20
9-11-2020, 20:29

Інноваційні рішення SAP SuccessFactors для бізнесу

Компанія "Benoy" пропонує інноваційні рішення SAP SuccessFactors для бізнесу. Модулі для управління персоналом стимулюють до оперативного виконання HR-стратегії.

Employee Central

Продукт дає можливість автоматизувати процеси, підвищити продуктивність. Основний плюс - інтеграція з іншими системами. Рішення передбачає вдосконалені інструменти для аналітики і створення звітів.

SuccessFactors Talent Management

Модуль дозволяє ефективно вирішувати виробничі завдання і виявляти недоліки в роботі з персоналом. 5 головних напрямків:

  1. Управління наймом. Тестування кандидатів за допомогою програми. Система для автоматичної оцінки навичок.
  2. Адаптація персоналу. Автоматизовані тригери завдань, онлайн-форми звітів, повідомлення.
  3. Управління цілями. Альтернатива корпоративним нарадам. Ідентифікація персоналу. Керівник може оцінити дані щодо розвитку співробітників і дати зворотний зв'язок. А співробітникам пропонується відзначати професійний прогрес в системі зі зручним інтерфейсом.
  4. Управління навчанням. На основі даних про співробітників модуль видає повідомлення про закінчення сертифікатів, ліцензій, прогалини в професійних знаннях. Система пропонує комплексні рішення для навчання персоналу.
  5. Планування наступності. Система допоможе зібрати відомості про навички співробітників, висунути кандидатів на підвищення. За допомогою модуля простіше шукати талановитих працівників по всій організації.

Корпоративна мережа SuccessFactors Jam

Продукт дозволяє відстежити навички кандидатів, які бажають влаштуватися на роботу в компанію. Система допоможе зрозуміти, наскільки результати потенційних співробітників укладаються в стратегію бізнесу. За допомогою продукту легко ініціювати командне обговорення кандидатів і їхніх професійних навичок.

Переваги рішень SuccessFactors

У рішень немає гідних аналогів, тому для великого бізнесу обирають саме їх. 3 основних переваги модулів:

  • Мобільність. Швидкий доступ до виконаним завданням, оновлення пріоритетних процесів, віддалений контроль за результатами співробітників.
  • Зручні інструменти. За допомогою системи легко аналізувати дані і оцінювати результати роботи.
  • Оптимізована система звітності. Керівники зможуть заповнювати електронні звіти та створювати нові форми для передачі даних.

Компанія "Benoy" - золотий партнер SAP в країні, лідер галузі. Якщо бізнесу необхідні ефективні продукти, варто звернутися до професіоналів. За 3 роки співробітники фірми вивчили особливості підприємницької діяльності і готові запропонувати всім клієнтам оптимальні рішення.


Будьте в курсе с Одесса 24 – подписывайтесь на наш Telegram-канал
Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Оставить комментарий

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
Статьи 08:30 13.01.21 Особенности дистанционной покупки автомобильных товаров Аккуратный стиль вождения, своевременное техобслуживание и замена рабочих жидкостей не способны гарантировать владельцам машин безупречную работу транспорта без непредвиденных поломок. Водители не могут отвечать за всех автомобилистов, принимающих непосредственное участие в дорожном движении, из-за
Статьи 15:09 26.12.20 Выгода букетов с доставкой в Одессе – удобство сервиса В доставке цветов в Одессе можно приобрести любую композицию, которая выставлена на сайте или же заказать индивидуальное создание букета или корзины, сообщив о предпочтениях или же прислав фотографию.