Одесса 24 » Статьи » Кращий подарунок - це незабутні емоції
08:19 19.09.21
19-09-2021, 08:19

Кращий подарунок - це незабутні емоції

 

Кращий подарунок - це незабутні емоції

Підносити дари - це давня традиція багатьох культур, якої дотримується і сучасний світ. Вибір подарунка - процес складний і творчий одночасно. Потрібно добре розбиратися в смаках і перевагах того, кому подарунок призначається. Потрібно знати його хобі, захоплення і в принципі те, що могло б стати в нагоді, якщо подарунок вибирається практичний. Вгадати з матеріальним презентом складно. Але ж головне призначення будь-якого подарунка - це виклик позитивних емоцій. І немає нічого кращого, ніж подарувати ці самі емоції. Зазвичай людина зайнята рутиною і не може відволіктися на невеликі пригоди або авантюри. Зате їх йому можна подарувати. Вечеря на двох в презентабельному ресторані, спа процедури, сплав по річці, похід в гори, політ на літаку або повітряній кулі, плавання з дельфінами - придумати можна багато цікавих емоційних подарунків.

Політ на літаку Cessna

Політ на літаку https://www.tvoeshop.com/product/polit-na-litaku-cessna-frankivsk/ - один з найбільш захоплюючих пригод. Переліт з точки вильоту в точку прильоту в салоні літака знайомий багатьом. А політ на легкомоторному літаку американського виробника Cessna дозволяє не просто покататися, а взяти штурвал в свої руки під наглядом пілота. Дана модель літака легка в управлінні, достатньо швидка, а її конструкція забезпечує панорамний огляд краєвідів. Політ на такому літаку дає можливість побачити красу Прикарпаття з висоти, відчути своєрідну владу людини над природою і, в цілому, отримати оглушливий приплив позитивних емоцій.
Для польоту потрібне дотримання нескладних правил:

  1. бронювання дати з урахуванням погодних умов;
  2. проходження інструктажу перед вильотом;
  3. точне виконання інструкцій пілота в кабіні літака (пристебнути ремені безпеки, одягнути навушники, систему радіомовлення для спілкування з пілотом). Варто додати, що літак перед кожним вильотом проходить технічну перевірку.

Подарункові сертифікати «Твоє»

З компанією «Твоє» можна подарувати не тільки політ на літаку. Тут знають толк в емоціях і позиціонують себе художниками настрою. Сертифікати компанії «Твоє» дозволяють людині спробувати свої сили в новій професії, пірнути в простір пригод, зануритися в дивовижний світ релаксу і так далі. Пропозицій дуже багато. Потрібно лише мати бажання зробити людині приємне і проявити трішки фантазії!

Будьте в курсе с Одесса 24 – подписывайтесь на наш Telegram-канал
Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Оставить комментарий

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
Статьи 14:47 7.12.21 Из какого материала должны быть изготовлены воздушные шарики? Воздушные шары являются самым лучшим украшением для любого праздника. Они красивые, яркие и стоят недорого. На рынке можно встретить огромное количество изделий самых разных производителей и изготовленных из разных материалов.
Статьи 14:18 6.12.21 Брекеты из керамики от клиники «Стоматология Татьяны Коновой» — 4 разновидности керамических брекетов Врожденные дефекты зубов и прикуса не дают вести полноценный образ жизни. К счастью, стоматология развилась достаточно, чтобы предложить эффективные методы решения данных проблем.